Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jani Kautosta Kiekko-Vantaan maalivahtivalmentaja

Jani Kautosta Kiekko-Vantaan maalivahtivalmentaja

 

Jani Kautto toimii Kiekko-Vantaan maalivahtivalmentajana kaudella 2020–21. Kautto tulee työskentelemään niin Mestis-joukkueen kuin A-nuortenkin maalivahtivalmentajana.

Hienon uran Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueessa torjunut Jani Kautto on luonut valmennusuraa viimeiset kaksi kautta seuran A-nuorissa. Nyt Kautto hyppää myös Mestis-joukkueen maalivahtivalmentajaksi.

– Todella innoissani otan tehtävän vastaan. Kiekko-Vantaan A-nuorissa olen kerännyt nyt muutaman kauden verran valmennuskokemusta ja olen kyllä tykännyt. Mestis on minulle uusi steppi valmentajana ja se on ollut tavoitteenakin, Jani Kautto kertoo.

Kautto pelasi itse yhteensä 168 Mestis-ottelua Kiekko-Vantaan riveissä ja nousi yhdeksi sarjan parhaista maalivahdeista. Kautto torjui Kiekko-Vantaalle Mestis-hopeaa kaudella 2016–17.

– Pyrin olemaan henkinen tuki meidän maalivahdeille, kehittämään heikkouksia ja tuomaan pelaamiseen uusia asiota. Itse sain vielä vanhoillakin päivillä sellaisia vinkkejä omaan peliin, joita voi nyt jakaa eteenpäin.

Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueen ensi kauden maalivahtikolmikkoon tällä hetkellä lukeutuvat Waltteri Ignatjew ja A-nuorissa pääsääntöisesti ensi kaudella kiekkoja pysäyttävä Mikko Holopainen.

– Waden (Waltteri Ignatjew) ensimmäinen Mestis-kausi oli loistava. Viime kauden alku oli hänelle hankala, mutta loppukaudesta Wade näytti miksi on yksi sarjan parhaista veskareista. Mikkoa olen nähnyt läheltä pari kautta ja hän on ottanut koko ajan steppejä eteenpäin. Mikko tulee olemaan A-nuorissa ensi kaudella isossa roolissa ja saa kokemuksia myös sitten Mestis-kuvioista, Kautto valottaa.

Lähde: kiekko-vantaa.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Vantaa ry - logo

Kiekko-Vantaa ry - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaku Salmela jättää Kiekko-Vantaan - uusi osoite löytyy ulkomailta

Saku Salmela jättää Kiekko-Vantaan - uusi osoite löytyy ulkomailta

Saku Salmelan, 30, sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Salmelalle tuli mahdollisuus siirtyä ulkomaille ja otti loppukaudeksi mielenkiintoisen pestin vastaan.

Lue lisää
Mika Niskanen jatkaa Kiekko-Vantaan päävalmentaja ensi kaudella

Mika Niskanen jatkaa Kiekko-Vantaan päävalmentaja ensi kaudella

Mika Niskanen toimii Kiekko-Vantaan päävalmentajana myös ensi kaudella. Jani Manninen jatkaa puolestaan apuvalmentajana ja ottaa sen jälkeen vetovastuun kaudelle 2022–23.

Lue lisää
Matias Sointu vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä

Matias Sointu vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä

Kiekko-Vantaa saa juuri Mestis-kauden kynnyksellä äärimmäisen kovan vahvistuksen hyökkäykseen, kun yli 350 ottelua Liigassa pelannut Matias Sointu, 30, liittyy joukkueeseen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Lue lisää
Nico Nurmikanta palaa lohipaitaan

Nico Nurmikanta palaa lohipaitaan

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Nico Nurmikannan kanssa.

Lue lisää
Nuorten SM-Liigan pistehai Aku Kinnari lohipaitaan

Nuorten SM-Liigan pistehai Aku Kinnari lohipaitaan

Nuorten SM-liigassa hurjaa jälkeä tehneen juonikkaan hyökkääjälupauksen Aku Kinnarin otteista saadaan nauttia ensi kaudella Vantaalla.

Lue lisää
Jarkko Pynnönen Kiekko-Vantaan pakistoon

Jarkko Pynnönen Kiekko-Vantaan pakistoon

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Jarkko Pynnösen kanssa. Raamikas puolustaja on pelannut kaksi edellistä kautta Pelicansin liigajoukkueessa.

Lue lisää