Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

 

Riku Kallioniemi on Liigan uusi toimitusjohtaja.

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Entinen liigapuolustaja Kallioniemi on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri. Keväällä 2002 päättyneen peliuransa jälkeen hän on toiminut yrittäjänä ja liiketoiminnan kehitystehtävissä muun muassa Technopolis Oyj:n ja Aalto-yliopiston palveluksessa. Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajaksi Kallioniemi nimitettiin elokuussa 2011.

Uudestakaupungista kotoisin oleva Kallioniemi pelasi peliurallaan 1990–2002 yhteensä 308 liigaottelua SaiPan ja Lukon puolustajana sekä 175 1. divisioonaottelua. Hän toimi kahdella viimeisellä kaudellaan SaiPan kapteenina. Lukon paidassa hän voitti SM-pronssia keväällä 1996.

- Olen erittäin otettu siitä, että valinta kohdistui minuun. Jääkiekko on koko elämäni ollut minulle intohimolaji. Seurajohtajana olen saanut huomata kuinka laajasti lätkä liikuttaa ja yhdistää suomalaisia. Parhaillaan huipentuvat kaikkien aikojen seuratuimmat pudotuspeliottelut, jossa jälleen syntyy ilta illan jälkeen uusia upeita tarinoita, Kallioniemi iloitsee.

- Liiga on urheilullisesti huipputason sarja ja Suomessa kaikilla mittareilla urheiluviihteen malliesimerkki, josta meidän on syytä olla ylpeitä. Toki samalla on muistettava jatkuva kehittämisen tarve. Meidän tehtävämme on pitää huoli siitä, että ihmisten vapaa-ajan tottumusten muuttuessakin pystymme edelleen olemaan se mielenkiintoisin asia. Minulla on vahva luotto siihen, että seurajohtajana kokemani liigaseurojen hienon yhteistyön kautta tulemme yhdessä kehittämään Liigasta entistäkin kovemman ja kiinnostavamman, Kallioniemi ennakoi.

Liigan hallituksen puheenjohtaja professori Vesa Puttonen kertoo toimitusjohtajahaun olleen intensiivinen kahden kuukauden projekti, jossa päästiin parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

- Tehtävä herätti runsaasti kiinnostusta, hakijoita oli useita kymmeniä. Riku oli Liigan ykköskandidaatti. Hänen kanssaan päästiin sopimukseen mutkattomasti, koska hänen näkemyksensä Liigan kehittämisestä vastaavat Liigan hallituksen ajatuksia. Nyt on aika toivottaa Riku tervetulleeksi ja antaa suurkiitokset vt. toimitusjohtajana toimineelle myynti- ja yhteysjohtajalle Juha Kuosalle, Puttonen kiittelee.

Kallioniemi aloittaa tehtävässään virallisesti 16.5.

Liigan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Henri Tamminen Kiekko-Vantaan hyökkäykseen

Henri Tamminen Kiekko-Vantaan hyökkäykseen

Kiekko-Vantaa on tehnyt loppukauden kattavan pelaajasopimuksen 25-vuotiaan hyökkääjän Henri Tammisen kanssa.

Lue lisää
Kiekko-Vantaalle seitsemän sopimuspelaajaa

Kiekko-Vantaalle seitsemän sopimuspelaajaa

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavat jatkosopimukset puolustaja Joel Pyykkösen sekä hyökkääjien Joakim Kukkosen, Alex Leväsen ja Roope Niskasen kanssa.

Lue lisää
Patrik Moisio lohipaitaan

Patrik Moisio lohipaitaan

Kiekko-Vantaa on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Patrik Moision, 24, kanssa.

Lue lisää
Suoknuutin pelaajasopimus purettu

Suoknuutin pelaajasopimus purettu

Kiekko-Vantaan ja hyökkääjä Eljas Suoknuutin pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Liigan toimitusjohtaja irtisanoutuu

Liigan toimitusjohtaja irtisanoutuu

Kimmo Rannisto on irtisanoutunut Jääkiekon SM-liiga Oy:n palveluksesta.

Lue lisää